Despre noi ~ AMBULANTA MEDI MOBIL

AMBULANȚA MEDI MOBIL vine în sprijinul oamenilor, protejand VIAȚA.

Contacteaza Ambulanta Medi Mobil

Serviciu privat de ambulanta din Craiova
ambulanta privata
Programul nostru
  • Luni-Duminica
    Nonstop
Ai nevoie de noi?

Suna-ne la 0730.780.402

Doresti o oferta de pret?

Scrie-ne la ambulantamedimobil@gmail.com


AMBULANȚA MEDI MOBIL vine în sprijinul oamenilor, protejând VIAȚA. Experiența dobândită din prestarea serviciilor, ne-a ajutat să înțelegem nevoia clienților noștri pentru serviciile medicale, asigurate cu promptitudinea cuvenită.

Serviciile medicale reprezintă investiții în oameni. Prin valorile noastre ne străduim în mod constant pentru a actualiza și îmbunătăți abilitățile personaluluinostru. Atunci când situația o cere, pacienții noștri au siguranța că personalul nostru va fi rapid, precis și eficient.

Personalul medical al Ambulanței Medi Mobi este format din peste 12 medici, asistenți medicali și ambulanțieri, aceștia fiind calificați în medicina de urgență, prespitalicească ș idezastre, fiind pregătiți pentru a acționa rapid în vederea protecției, îngrijirii și salvării vieții pacienților.

Nivelul înalt al operațiunilor și competența excepțională ne permit să fim printre primele societăți care adoptă tehnologii noi și cele mai avansate forme de aparatură, la cele mai înalte standarde de calitate.

Serviciile Ambulantei Medi Mobil
  •  Transport medical asistat
  •  Transport sanitar neasistat
  •  Asistenţă la evenimente
  •  Consultaţii la domiciliu
CERE-NE O OFERTA DE PRET